fredag den 27. januar 2012

Småfolk og molo tilbud...

Vi måtte liiige forbi Ønskebørn her til eftermiddag da jeg havde spottet der var gode tilbud at finde. Jeg er jo Nordjyde som en kær veninde ville have sagt. Ved ikke om det har noget med sagen at gøre - men hun mener altså at vi nordjyder eeeeelsker ting på tilbud og kender alle tricks til at sparer penge. Men det er vel heller ikke helt skidt... :)

Det blev til følgende godter...


 Køredragt fra Småfolk, en Molo hue og et par natdragter fra Name it - dejligt!- og så havde de sørme også lige tilbud på dette lækre spisesæt fra Smallstuff - helt uundværligt:)


Til slut et lille fif til alle jer mødre derude i blogland. En sød pige i min mødregruppe påpegede at de har gratis reflekser her.
De er super søde og rigtig fin kvalitet - man kan også få gratis refleksveste men de er desværre udsolgt pt.

Fine små ugler og aber - man kan bestille op til 5 stk.

Rigtig god weekend!

7 kommentarer:

 1. Altid skønt med tilbud, og fine ting du har fået. :) Tæppet fra Sebra på Malthes værelse, hvor har du købt det? Synes det er SÅ fint, men har kun kunnet finde det i pigefarver. Kh Line

  SvarSlet
 2. Hej Line,
  Det har jeg købt ved Sebras lagersalg - hvis du ikke har været til det før kan det helt klart anbefales. Der var mindst halv pris og stort set hele deres kollektion var der - men det er med at være der i MEGET god tid og sidde i kø;)
  kh Carina

  SvarSlet
 3. Okay, var slet ikke klar over at det holdt den slags. Hvor i landet er det? Og hvornår på året? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meldermig i øvrigt lige som fast læser. :)

   Slet
  2. fedt at du vil læse med..jeg er også fast læser hos dig;)

   Slet
 4. Det er i Esbjerg. i 2010 var det i Marts måned og i 2011 var det i April mener jeg.. men de har en side på facebook hvor man kan vist nok kan tilmelde sig en email liste så man får besked når de holder det næste gang:) men husk at komme mindst 2 timer før åbning for at stå i kø hvis der er noget helt bestemt du gerne vil have.. der er rift om de billige godter;)

  SvarSlet
 5. Jeg har synes godt om på facebook nu, og kan se der er mange der spørger til lagersalget. Men at de endnu intet ved. Jeg må holde øje. Mange tak for tippet :)

  SvarSlet