tirsdag den 7. februar 2012

Sko, sko, sko...

Jeg elsker sko - og kan bestemt aldrig få for mange, MEN jeg er så dårlig til at passe på dem jeg har. Det er til trods for at min far altid har lært mig at når det kommer til fodtøj så skal man ALTID gå efter kvalitet frem for kvantitet - og så skal man selvfølgelig passe på dem med den rigtige spray, smørelse, rengøring osv osv... derfor korser han sig også over at jeg gang på gang køber de billigste futter jeg kan finde for så at kunne tillade mig at bruge og smide væk...:) Jeg har enkelte gange forsøgt mig med læder støvler eller fine stilletter men enten så bliver de ikke brugt fordi jeg så er så ømme over dem eller også bliver de helt ødelagt..(jeg glemmer at bruge den dyrt indkøbte spray! eller glemmer at tørre dem godt af når der er kommet salt skjolder osv. på) De seneste par år har jeg ikke købt så mange sko som tidligere men der falder stadig nogle i kurven ii svinget i ny og næ...

Sidste køb er dem her - fra BILKA!! ja, jeg synes altså de er lækre og fine..og til den nette sum af 125kr. kan jeg godt tillade mig at bruge og smide væk:) ikke den mest genbrugsvenlige tankegang - men når det kommer til sko bliver jeg nok bare nød til at indse jeg ikke lige er den bedste miljø aktivist:)


Andre der har samme forbrugsmønster???

1 kommentar:

  1. Skønne sko som jeg bestemt også godt kunne bruge. Skal vist en tur i Bilka:) Må indrømme at jeg har lidt af det samme forbrugsmønster som dig mht. sko. Er dog ikke så god til smidde-ud-delen - haha:)
    Du har forresten vundet min give away, så send mig en mail med din adresse, så sender jeg billederne til dig:)

    SvarSlet