søndag den 28. august 2011

Et par gode indkøb og en gave der hitter..


Lige et par billeder af nogle af de sidste indkøb. Først et billede af de lækreste klude fra Netto. Den butik er altså genial. Jeg elsker deres rode reoler med alt mellem himmel og jord. Jeg kommer stort set aldrig ud af den butik med dagligvarer men med alt muligt andet og for et par dage siden kom jeg ud med dem her til kun 6kr./stk. Jeg fik også en lille samlet pakke med 7 farvede bloklys i forskellige størrelser med til 30 kr. Der var også nogle rigtig fine ildfaste fade – men jeg synes bare ikke de var helt dybe nok??

 
Dertil fandt jeg også den lækre body til Malthe drengen i H&M til 69,95 – den kunne jeg simpelthen ikke stå for… det skal nok passe den er sat ned til halv pris i næste uge… jeg synes de sætter deres baby tøj til udsalg meget kort tid efter det er blevet præsenteret i butikken – og når man som mig køber et par størrelser større end det han bruger lige nu bare for at være sikker, ja så når det tit at blive sat ned (og hvem ærgre sig så ikke over at have betalt fuld pris???) Ej det er svært at være utilfreds med H&M når det i forvejen er meget billigtJ Jeg synes altid de har nogle fede designs derinde og jeg synes ikke det gør noget at kvaliteten ikke er lige så fin som de dyre mærker når de kun skal bruge det i så kort tid.. det når jo slet ikke at blive slidt.Til sidst lige et billede af Malthe i hans dåbsgave fra et af vores vennepar. Sådan en sansegynge hitter helt vildt – Malthe elsker at ligge deri og kigge rundt:)

 

1 kommentar:

 1. Hej Carina
  Tak for din hilsen på min blog, det stof med blå/lilla blomster har jeg en færdigsyet cpt på min salgs-side dog lidt lysere i farverne (mere pastel)jeg har kun fået fat i lidt af stoffet og resten blev brugt til et pudebetræk til min datter..så du skal nok være hurtig, hvis du vil sikre dig den?
  Jeg glæder mig til at følge med hos dig, har meldt mig som fast læser.
  Jeg vender lige tilbage ang. smølfestoffet (hvis du mener det på min bytte/salgs-blog?)
  sender du mig en mail på miachristina1@hotmail.com
  KH Mia

  SvarSlet