fredag den 26. august 2011

Mission - find talje!!

Ja, det er noget af en mission i mit tilfælde da det faktisk lykkedes mig at tage hele 26 kg på under min graviditet med Malthe. Ja nu ville jeg gerne kunne sige at det alt sammen var vand og baby - men sandheden er nok desværre at jeg bare var helt vild med de søde sager i alle 40 uger (who am I kidding? jeg var lige så vild med de søde sager før, under og efter min graviditet!) nå men jeg har altså sat mig for at nu skal det være at jeg skal være laber tynd igen (indtil nu har jeg kun været det i meget korte perioder af mit liv..) Jeg har indtil videre præsteret at tabe 20 kg side jeg poppede Malthe ud, så helt skidt er det da heller ikke:) Der er dog lang vej endnu da jeg gerne vil tabe hele 16 kg mere!

Nå men jeg har indtil nu været ret standhaftig med at undgå de søde sager og istedet holdt mig til det sunde slik når jeg skulle forkæle mig selv (frugt og nødder) men det er altså svært når Karsten vælger at komme hjem fredag eftermiddag med et par stykker af dem her:


Jeg eeeelsker romkugler! og ja jeg ved godt de er et "affaldsprodukt" hos bageren - men de smager bare SÅ godt! er jeg den eneste der har sådan en svaghed? Det skal siges han kom hjem med 2 - men den ene ligger allerede i min mave! UPS!

Jeg må håbe jeg snart kan modstå disse fristelser for jeg vil så gerne kunne klemme mig ned i den her labre kjole som jeg har købt i str. 38 (alt alt for lille pt - var der nogen der sagde dumt?) Nå men det er en Gustav kjole, købt billig til lagersalg. De har altså de fedeste kvalitets kjoler ever - tjek evt. deres hjemmeside her. God weekend!!!

1 kommentar:

  1. Har fluks gjort mig til fast læser!
    -lasagnen var lidt for meget på slum til at jeg kan levere en opskrift ;-)
    Go aften
    Lea

    SvarSlet