fredag den 30. september 2011

En dårlig start på dagen og Loppemarked fund...

Puh ha hvor var jeg ærgerlig, da jeg var ude for at pakke bilen til Malthe og mor her skulle på tur. Da jeg ville lægge barnevognen ind i bagagerummet så jeg at nummerpladen manglede! nej, nej, nej når jeg lige at tænke i det jeg går over for at tjekke forenden af bilen...og ganske rigtigt her manglede den også!! Først og fremmest synes jeg det er totalt klamt og tænke på, at der har været tyveknægte i vores indkørsel om natten når vi ligger og sover - men det er da også virkelig træls at skulle betale 1190 kr. for et par nye! Dertil sagde den flinke politidame, at jeg jo ikke måtte køre i bilen før jeg havde fået nye plader på???!! Så nu skulle jeg altså aflyse lægebesøg til Malthe drengen og lave hele min dag om fordi JEG var blevet bestjålet. Det synes jeg godt nok var tarveligt, men nu har jeg fået mekanikeren til at skrue nummerpladen fast så det nu er lidt mere besværligt at rende med dem.
Alt i alt er jeg nu glad for det "kun" var nummerpladerne de løb med og at jeg ikke tilfældigvis forstyrrede dem i noget når jeg var oppe og lave mad til Malthe om natten, for man ved jo aldrig hvad en desperat tyv kan finde på. Min bedre halvdel var nu ikke helt enig, da han gerne ville have talt et par visdomsord med dem:) - Men med vores lille dreng i huset så jeg helst at vi undgik en sådan konfrontation.

Nå men dagen blev da heldigvis bedre da der kom en stor pakke med nye AVENT flasker og sutter fra Amazon.co.uk. Det var tiltrængt med de større flasker og så er det bare MEGA billigt at købe dem via Amazon frem for DK. Deres hjemmeside kan helt klart anbefales - de har mega god service (returservice ikke mindst), hurtig levering og rigtig gode priser.

Nå men jeg har også lige fået taget et par billeder af de fine loppe fund jeg fik for et par weekender siden. Den fine tavle til Malthe drengen og en lille træ lysestage jeg skal have sprøjtemalet på et tidspunkt. 15kr. i alt! Det er da et kup, ikke?


Rigtig god weekend til jer alle!

2 kommentarer:

 1. Et godt råd til jer som er plaget af tyvknægte
  Brug lidt strøm på dem bogstaveligt talt - Med det mener jeg at i skal lade et lys være tændt i huset evt i et vindue og rulle lidt op så man kan se lyset - Det kunne afskrække folk fra at komme og bestjæle jer . Det gør jeg når vi forlader huset her på marken hvor vi bor... Så er lyset tændt over hele huset....... Hellere ha brugt lidt ekstra strøm og undgå indbrud og s ha alle vores kære ejendele i behold.....
  Pøj pøj og held og lykke med det... Prøv lyset om natten - Det virker

  Fin blog du har dig - Har lige fundet det via All moma quilt. Så jeg følger lige lidt med på din for der sker mange sjove og spændende ting...
  Hilsen Lone

  SvarSlet
 2. Mon det snart er tid til en update?? :)

  SvarSlet