tirsdag den 24. januar 2012

I'm BACK!

Jeg har ivrigt læst med hos rigtig mange derude i det kreative blogland hver eneste dag siden jeg gik på barsel og i starten synes jeg også selv det var sjovt at blogge men tiden blev mindre og mindre til det.... men nu kribler det i taste fingrene for at dele mine kreative sysler med jer igen og derved også vise nogle af de ting frem som jeg har lavet efter at have fundet inspiration hos nogen af jer andre bloggere...
Men for at kunne være kreativ måtte jeg også have de rigtige omgivelser til det for det holdt bare ikke i længden ar symaskinen skulle slæbes frem og tilbage til spisebordet og at stoffet lå rundt omkring i forskellige skabe. Jeg havde dog et stort problem - vi har ikke noget rum/værelse til alle mine ting og vægpladsen i stuen er ved at være noget begrænset:( men pludselig var løsningen der, da jeg så en artikel i et boligblad om et hjemmelavet skrivebord! så jeg viste det straks til manden og han tog udfordringen op!

Derfor kommer der nu billedspam af mit smukke krea-bord hvor jeg allerede har kreeret en hel del! tak skat!Til slut vil jeg lige vise jer dagens scoop i Bilka - de havde nemlig de flotteste buketter til kun 45kr.! Jeg skulle alligevel have lidt blomster til rundt omkring i huset så det var bare helt perfekt.. jeg har nemlig tænkt mig at dele den op til små blomster indslag istedet for bare en stor.. men det må i se imorgen:)


Jeg håber at I vil følge med i min lille blog igen - og jeg ville blive så glad hvis du vil lægge en kommentar!

1 kommentar:

  1. Det bord/arbejdssted er bare super fint!
    Det ser så hyggeligt ud ;-)

    SvarSlet