fredag den 30. september 2011

En dårlig start på dagen og Loppemarked fund...

Puh ha hvor var jeg ærgerlig, da jeg var ude for at pakke bilen til Malthe og mor her skulle på tur. Da jeg ville lægge barnevognen ind i bagagerummet så jeg at nummerpladen manglede! nej, nej, nej når jeg lige at tænke i det jeg går over for at tjekke forenden af bilen...og ganske rigtigt her manglede den også!! Først og fremmest synes jeg det er totalt klamt og tænke på, at der har været tyveknægte i vores indkørsel om natten når vi ligger og sover - men det er da også virkelig træls at skulle betale 1190 kr. for et par nye! Dertil sagde den flinke politidame, at jeg jo ikke måtte køre i bilen før jeg havde fået nye plader på???!! Så nu skulle jeg altså aflyse lægebesøg til Malthe drengen og lave hele min dag om fordi JEG var blevet bestjålet. Det synes jeg godt nok var tarveligt, men nu har jeg fået mekanikeren til at skrue nummerpladen fast så det nu er lidt mere besværligt at rende med dem.
Alt i alt er jeg nu glad for det "kun" var nummerpladerne de løb med og at jeg ikke tilfældigvis forstyrrede dem i noget når jeg var oppe og lave mad til Malthe om natten, for man ved jo aldrig hvad en desperat tyv kan finde på. Min bedre halvdel var nu ikke helt enig, da han gerne ville have talt et par visdomsord med dem:) - Men med vores lille dreng i huset så jeg helst at vi undgik en sådan konfrontation.

Nå men dagen blev da heldigvis bedre da der kom en stor pakke med nye AVENT flasker og sutter fra Amazon.co.uk. Det var tiltrængt med de større flasker og så er det bare MEGA billigt at købe dem via Amazon frem for DK. Deres hjemmeside kan helt klart anbefales - de har mega god service (returservice ikke mindst), hurtig levering og rigtig gode priser.

Nå men jeg har også lige fået taget et par billeder af de fine loppe fund jeg fik for et par weekender siden. Den fine tavle til Malthe drengen og en lille træ lysestage jeg skal have sprøjtemalet på et tidspunkt. 15kr. i alt! Det er da et kup, ikke?


Rigtig god weekend til jer alle!

onsdag den 28. september 2011

flere færdige krea projekter...

Lige endnu et par billeder af de krea ting jeg har fået lavet i mit fravær på bloggen:) Først endnu et par af de meget berømte keramik skåle fra Søstrene;)Så en lille hæklet nøglering til postkasse nøglen:Så endnu et par bordskånere af de fine filt kugler fra Søstrene:Til sidst en lille flagranke på et gammelt spejl:


Rigtig god dag til jer alle:)

tirsdag den 27. september 2011

Slyngevugge og andre krea ting...

Efter et have prøvet slyngevuggen hos en af de andre mødre i min mødregruppe måtte jeg simpelthen selv eje en. Malthe var lidt urolig den dag og jeg travede rundt med ham på armen for at trøste ham indtil den anden mor tilbød mig at prøve deres slyngevugge. Malthe kom deri og i løbet af 30 sekunders let hoppen i vuggen SOV han! og det gjorde han faktisk helt indtil vi skulle hjem. Jeg var forelsket i denne opfindelse på stedet og især fordi den anden mor kunne fortælle at han gerne måtte sove i vuggen i længere tid da den former sig fint efter hans egen krop. Jeg ledte så efter vuggen på nettet samme aften, men den billigste jeg overhovedet kunne finde kostede 1000,- så jeg satte mig for at det måtte jeg kunne gøre billigere selv - selvfølgelig med et par retro detaljer:) - og her er så resultatet:Derudover har jeg også fået hæklet Malthes elefant færdig:


og til slut lige et billede af guldklumpen:

mandag den 26. september 2011

Retro garagen - et skattekammer uden lige...

Puh ha der har været stille i laaang tid her på bloggen! Men da jeg så at Frylle havde spurgt efter nye indlæg måtte jeg igang igen. det er jo lidt sjovere når man ved der er nogen der læser med. Jeg har dog ikke ligget på den lade side - jeg har været flittig med krea projekterne, så dem får I også snart nogle billeder af. Men her i weekenden fik jeg endelig tid til at besøge Retro Garagen i Brædstup med en kær veninde. Vi lavede en tur ud af det selvom mit dankort var ved at være noget slidt her sidst på måneden... men da det var den eneste weekend den næste måneds tid der havde plads til sådan en tur, skulle det ikke være en stopklods:) Jeg læste første gang om Retro Garagen hos Tulipaner og Tomater. - men da jeg læste Louises indslag om selv samme skattekammer måtte jeg altså bare afsted:) Jeg fik lov til at tage lidt stemnings billeder af Sune:
Så hvis I ikke allerede har besøgt hans lille hule så er det helt klart køreturen værd!
Det ligger på Søgade 22, 8740 Brædstrup. Sune holder åben lørdag & Søndag fra 11-15.
Jeg skal i hvert fald derop igen når mit dankort har fået fornyet energi:) Men lidt blev det da til:
Til slut vil jeg lige vise de boller og hindbærsnitter jeg har bagt til mødregruppen:) Ja jeg nåede altså ikke at tage billedet af kagerne før de kom - så det her er de rester jeg havde gemt til min bedre halvdel:)Rigtig god mandag til jer alle:)

onsdag den 7. september 2011

Rice lagersalg og et par krea ting...

Jeg var til Rice lagersalg i lørdags med en rigtig sød veninde - jeg har overgivet mig til farverne efter at lille Malthe kom til verden, så rice tingene hitter rigtig meget her hos os. Farverne er kommet ind fordi jeg tror det vil være sjovere for Malthe at vokse op med alle de farver omkring sig, i stedet for kun med sort, hvid og sølvfarvet, som jeg har kørt med indtil nu. Men mest af alt er det fordi at jeg simpelthen bliver så glad af at være omringet af de glade farver:)

Nå men her er lige et par billeder af indkøbene:Alle herlighederne kostede mig kun 580 kr. Så jeg synes bestemt det var køreturen værd. Dog var der også nogle af tingene der var dyrere end på nettet, så man skulle lige være lidt opmærksom...

Jeg har også fået et par af de meget populære keramik krukker færdige. Bare WUNDERBAR lavede jo den fine DIY:) Inspireret af de fine krukker fra Liebe har jeg tilføjet et par perler:)


Derudover har jeg også hurtigt lavet en bordskåner af de fine filtkugler fra Søstrene.. de havde vist DIY på deres hjemmeside...


Sidst men ikke mindst er jeg i gang med at lave en hæklet elefant til Malthe. Den har været læææænge undervejs - men nu mangler jeg kun at få den samlet:)


Rigtig god aften til jer alle!

fredag den 2. september 2011

Den ultimative give away!

Jeg har nok som en af de sidste derude i blog land fundet den fine give away hos Caya Kakadue og Smilla Vanilla Jordbæris! Jeg håber så inderligt at jeg bliver den heldige vinder af denne ultimative give away!

God weekend!

lækre indkøb og den første bestilling;)

Jeg er hoppet med på bølgen med keramik krukker og har fundet på en lille tillægs udsmykning til den fine DIY fra bare WUNDERBAR - men I må lige vente lidt endnu med at se den færdige version - da jeg mangler nogle materialer...men de skønne perler på billedet skulle gerne blive en del af projektet...I dag har Malthe drengen sovet godt så jeg fik tid til at sidde lidt ved symaskinen - dejligt!
Maskinen spyttede denne flagranke ud - den skal hænge på Malthes sansegynge så der er lidt at kigge på:)


Derudover fik jeg syet et lille stykke i liberty stof til en af de fine plastic brødkurve fra Søstrene Grene. Dette var bestilt af en sød kollega - min første bestillingsvare!! Ved godt det var en meget beskeden bestilling, men al begyndelse er vel svær??I Tiger butikken gemte dig sig de sødeste rammer, som bare måtte med hjem! Magnet rammer i 50-er style til køleskabet... er de ikke bare retro skønne?


Til slut et billede af min alt-for-hurtigt-voksende dejlige søn! Han elsker sin flodhest når der skal trænes mavemuskler! - Eller også undrer han sig bare over at moren ikke træner med...:)