fredag den 17. februar 2012

Bukser med foer og strygestof...

Så har jeg fået lavet mine første bukser med foer og stjerner i strygestof. jeg synes faktisk de er blevet ret gode - dog blev den første omgang med strygestoffet blev lidt rynket, så der måtte et lag mere på - men så blev de også fine:)

men man lærer jo hele tiden..




Jeg har desuden modtaget min fine fine gevinst fra Mus&Sesse - jeg er virkelig bare SÅ glad for den- jeg bruger den hver gang jeg skal nogen steder, for herhjemme er Malthe også lidt for glad for den:)





Malthe er efterhåneden ved at være en livlig basse mand, der bare er SÅ nysgerrig. Der skal hele tiden ske noget nyt og han vil så gerne smage på alt hvad han bliver tilbudt - Her er det røde snack peber han hygger med...

God weekend!


tirsdag den 14. februar 2012

Et stort legetæppe in the making...

weekendens indkøb af nye lækre stoffer, er indkøbt helt specielt til et stort legetæppe. På sigt skal det også kunne bruges som slumretæppe..

Oprindeligt ville jeg egentlig kun have drengefarver, men jeg synes simpelthen det ser så lækkert ud når man blander farverne at der nu har sneget sig tøssefarver med i blandingen:)

Udover de skønne blomstrede stoffer - skal der også nogle smølfer imellem...

Der er flere på vej i posten:)


mandag den 13. februar 2012

jeg vandt igen!!!

Efter en travl uge uden blogindlæg - er det fedt at kunne starte med et hvor jeg kan præsenterer endnu en give away jeg har været så heldig at vinde!!

Det er Malene fra KreaKrilleR der står bag denne fine give away og jeg kan slet ikke vente med at se den "live" ...:)



Hvis I ikke allerede har været forbi hendes blog, så vil jeg helt klart anbefale at i gør det - hun har et særligt talent for at præsentere hendes ting på den lækreste måde;)

tirsdag den 7. februar 2012

Sko, sko, sko...

Jeg elsker sko - og kan bestemt aldrig få for mange, MEN jeg er så dårlig til at passe på dem jeg har. Det er til trods for at min far altid har lært mig at når det kommer til fodtøj så skal man ALTID gå efter kvalitet frem for kvantitet - og så skal man selvfølgelig passe på dem med den rigtige spray, smørelse, rengøring osv osv... derfor korser han sig også over at jeg gang på gang køber de billigste futter jeg kan finde for så at kunne tillade mig at bruge og smide væk...:) Jeg har enkelte gange forsøgt mig med læder støvler eller fine stilletter men enten så bliver de ikke brugt fordi jeg så er så ømme over dem eller også bliver de helt ødelagt..(jeg glemmer at bruge den dyrt indkøbte spray! eller glemmer at tørre dem godt af når der er kommet salt skjolder osv. på) De seneste par år har jeg ikke købt så mange sko som tidligere men der falder stadig nogle i kurven ii svinget i ny og næ...

Sidste køb er dem her - fra BILKA!! ja, jeg synes altså de er lækre og fine..og til den nette sum af 125kr. kan jeg godt tillade mig at bruge og smide væk:) ikke den mest genbrugsvenlige tankegang - men når det kommer til sko bliver jeg nok bare nød til at indse jeg ikke lige er den bedste miljø aktivist:)






Andre der har samme forbrugsmønster???





søndag den 5. februar 2012

Seje trædyr fra Tiger...

Efter at have set disse fine trædyr i Tigers nyhedsbrev MÅTTE jeg bare eje dem - både til Malthe men også bare til pynt (til min bedre halvdels store begejstring - not!)

men de er da søde, ik'?


Et par fine fugle er flyttet ind

Da jeg så at Julie havde sat disse fine træfugle fra hendes Farfars hånd måtte jeg bare slå til med det samme!

Er de ikke bare fine?


Skulle du også være interesseret i et par stykker kommer der en ny sending til salg i aften kl. 20:00:)

torsdag den 2. februar 2012

Jeg vandt!!

Her til aften sad jeg som vanligt efter min spinnings time og tjekkede alle de nye indlæg ud rundt omkring i blogland. Da jeg nåede til Mus&Sesse var der sørme fundet en vinder i hendes fine fine give away. Jeg nåede lige at tænke - nå endnu en jeg ikke har vundet - og så så jeg sørme at det VAR mig der var trukket som vinder af hendes fine lille prinsesse Emma.

Så jeg glæder mig super meget til den smukke kæde fra Karina Weihrauch lander i min postkasse.


  
Kæden er oxideret kuglekæde, rustik og smuk - og vedhænget er håndlavet, indfarvet porcelæn med smuk grøn glasur.

Sikke en god måde at slutte dagen på:)